ATELIER STEENGOED
LIER • Wij verzorgen 3 workshops : servies beschilderen, zilveren juwelen maken en mozaiek.

Tijdens onze workshops serviesbeschilderen krijg je, bij een koffietje of theetje de basisbeginselen van het schilderen op aardewerk uitgelegd, waarna je je eigen ontwerp met potlood op het keramiek tekent en inschildert. Het resultaat wordt geglazuurd en gebakken in een professionele keramiekoven op 1000°C, waarna het vaatwasbestendig is. Je hoeft zeker geen groot tekentalent te zijn, en bovendien zijn er voldoende illustraties als voorbeeld ter beschikking.

Workshops zilveren juwelen maken.
Zilverklei is een Japans product dat bestaat uit zilverpoeder, organisch bindmiddel en water. Je kan er juwelen mee boetseren, die na afbakken als 99.9% puur zilver uit de zilveroven komt. Het biedt ongekende mogelijkheden, ook als je geen ervaring hebt. Je leert in ons zilveratelier de kneepjes van het vak en gaat diezelfde dag/avond met een mooi juweel naar huis!

Tenslotte geven we ook nog workshops mozaiek. Al voor kleine groepjes vanaf 5 personen kan je een datum reserveren voor een workshop mozaiek tijdens de openingsuren van de winkel. Tijdens deze workshop maak je kennis met de techniek, de gereedschappen en materialen. Je maakt je eigen creatie op een spiegel, theelichthouder, decoratief paneel of een zelfgekozen voorwerp.
Lisperstraat 32
2500 Lier
breng me hierheen