WORKSHOP GOUDSMEDEN
TIEL • Atelier Nubiar, organiseert kleinschalige workshops voor maximaal 2 personen. Wij houden niet van drukte en willen graag dat u naar huis gaat met een mooi sieraad en natuurlijk het gevoel dat u iets geleerd heeft.

Met de workshop willen we een aantal zaken bereiken:

- Een gezellige avond of middag samen met u te maken.

- U hier een mooie herinnering aan te laten overhouden voor u en uw partner, uw dochter, uw zoon, uw (beste) vriend(in) enz.

- u echt zelf de dingen te laten doen: Ontwerpen, aftekenen, zagen, schuren, polijsten, solderen.

- Een mooi sieraad als tastbaar aandenken aan deze workshop samen met u gemaakt te hebben

- Omdat we bij Nubiar overal graag een verhaal van maken, maken we van de workshop ook foto's welke u later op een CD krijgt toegezonden

- U een beetje inzicht in het vak van goudsmeden te geven

De workshop kan in overleg worden samengesteld en is gericht op een intensieve begeleiding vandaar dat er maximaal 2 personen kunnen deelnemen. Voor Thee, Koffie en lekkernij wordt gezorgd. We bieden een basisworkshop waar u alleen of samen een zilveren ring of sieraad kunt maken. In overleg is het ook mogelijk om bijvoorbeeld gouden sieraden of ringen te maken of andere zaken te maken. We kijken dan samen naar de mogelijkheden en uiteraard ook het budget. Voor ons gaat het niet zozeer om het materiaal maar om de liefde voor het samen maken van een Sieraad en vooral een bijzondere herinnering.

Waar : In tiel, Gelderland
Wanneer : in overleg
Aantal deelnemers : Maximaal 2

Wat moet u meenemen : een goed humeur / oude kleding aantrekken (u kunt vies worden van polijsten, schuren en zagen)

Prijs : Er is al een workshop vanaf 75 euro per persoon (circa 3 uur) inclusief hapje en drankje, fotoverslag en inclusief materiaal voor een eenvoudige zilveren hanger of een eenvoudige zilveren ring. Uiteraard kan in overleg met andere materialen gewerkt worden en kunnen er ook moeilijkere ringen of sieraden gemaakt worden. We maken dan samen afspraken over ontwerp, materiaal en uiteraard de prijs.
mail ons
0031.0344 633627
Zonnedauw
113 Tiel, Nederland
breng me hierheen